Распоред на наставата

Распоредот на теоретската и пракничната настава по предметот анатомија 2 можете да го преземете од следниве линкови:

Теоретска настава

  1. Предавањата ќе бидат постирани на Teams

 

2. Практична настава

http://medf.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2022/02/Raspored-Vezbi-Anatomija-2.pdf